• Храната , която доставя Здраве

    Applaws храни за домашни любимци съдържат само естествени съставки, което ги прави най-добрата храна за домашни любимци, поддържайки Вашите котки и кучета в страхотна форма

  • Създадени да симулират естествен начин на хранене

    Applaws е храна за домашни любимци проектирана да симулира естествената диета, така вашата котка или куче се чувства най-добре.

За храната


Натурална и пълноценна.

Когато говорим за Applaws, говорим за качествен скок в здравословното хранене, за въвеждане на нови идеи и стриктен контрол, за да направим коткитеи кучета (както и техните собственици) щастливи!

Марката е специално създадена за потребителите, които имат познания за храните и за които е важно какво предлагат на любимеца си. Може да я намерите в специализираните зоомагазини и ветеринарните практики, но не и в неспециализирани търговски обекти.

Applaws стартира първата в света суха храна с над 75% съдържание на месо и без зърнени добавки. С високото качество на продуктите си, протеините от месо и ниското съдържание на въглехидрати Applaws суха храна се приближава максимално до естествената диета, която котките и кучетата биха консумирали в природата.

Applaws е горда със създаването на първия пауч с прозорец, както и на напълно прозрачни купички (лесни за сервиране). Направена е от най-добрите късчета филе от месо или риба. Applaws консервирана храна съдържа само съставките, изброени на етикета, нищо повече и нищо по-малко... Когато храната е толкова добра, защо да го крием?